Europeu

L’amfitriona, el penúltim esglaó

Bàsquet. Espanya juga avui la semifinal de l’Eurobàsquet contra Sèrbia (20.30 h), que tindrà el suport del Belgrad Arena. Mondelo busca el setè podi seguit des que és el tècnic del grup

Espanya, la vigent campiona, busca avui contra l’amfitriona Sèrbia (20.30 h) assegurar-se una medalla en l’europeu per novena vegada en els últims 10 campionats del Vell Continent. L’altra semifinal, la juguen la Gran Bretanya i França. Des que el tècnic català Lucas Mondelo es va fer càrrec de la selecció espanyola, acumula sis podis seguits: dos ors i un bronze en l’Eurobàsquet, un bronze i una plata en el mundial i la plata a Rio. Després d’apallissar Rússia en el millor partit del torneig (78-54), l’equip té avui un compromís complicat contra Sèrbia, que tindrà l’escalf del Belgrad Arena. Espanya ha derrotat les balcàniques en els tres últims precedents. La preocupació és la pivot Laura Nicholls, que va acabar coixa. Liderada per Ana Dabovic, Sèrbia va derrotar Suècia (87-47). Mondelo va tenir un gest de record per a la mallorquina Alba Torrens, la gran absent del campionat, i li va dedicar la victòria. També va utilitzar el Twitter per motivar: “Gràcies, equip, per ser tan valentes i creure sempre.” Va reblar el clau citant Paulo Coelho: “El vaixell està més segur al port, però no els construeixen per a això.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)