ACB

El Madrid oficialitza el fitxatge de Laprovittola

Bàsquet.

El Real Madrid va oficialitzar ahir el fitxatge per dues temporades del base argentí Nico Laprovittola, que ha fet una gran temporada a les files del joventut de Badalona. La Penya no va inscriure Laprovittola al dret de tempteig perquè el Madrid i el Joventut van tancar prèviament l’acord. En aquest cas la mediació del president Juanan Morales i el director esportiu, Jordi Martí, va ser important per no tensar la corda ja que el grup inversor propietari del club verd-i-negre volia quedar-se l’argentí. Al final, després de no acceptar la primera proposta inicial d’uns 150.000 euros la Penya ha aconseguit obtenir quasi 300.000 euros per un jugador que acabava contracte.

Un altre moviment de mercat ha estat el fixatge per part del Morabanc Andorra de l’aler serbi Dejan Todorovic per una temporada. Té 25 anys, fa 1m96 i arriba procedent de l’UCAM Múrcia. el curs pasat només va jugar dos partits per culpa d’una lesió greu en un genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)