Eurolliga

El retorn de l’Spar Citylift, amb cares conegudes

Bàsquet. El Dynamo de Kursk de Marta Xargay i Roberto Íñiguez o rivals de l’Uni a l’Eurocopa els darrers anys, els equips que té l’equip d’Èric Surís en el seu retorn a l’Eurolliga femenina

El Dynamo de Kursk, subcampió de la darrera edició d el’Eurolliga i que té el tècnic que va guanyar la primera lliga femenina a l’Spar Citylift, Roberto Íñiguez a la banqueta i la gironina Marta Xargay a la pista serà un dels rivals més forts de l’Uni en el seu retorn a l’Eurolliga, quatre anys després de debutar-hi en competició europea.

El sorteig realitzat aquest migdia a Munic es pot considerar benèvol per als interessos gironins perquè, en el primer bombo per exemple, evita el Iekaterinburg, vigent campió i molt superior al Kursk. El segon rival més fort en teoria és el Fenerbahce d’Anna Cruz i, l’equip del tercer bombo que ha tocat a l’Uni –que evita també el Praga i el Bourges, el Sopron hongarès.

La fortuna ha determinat també que l’equip d’Èric Surís viatgi a Schio enlloc d’Orenburg (8.000 quilòmetres de diferència entre l’anada i la tornada) per jugar a una de les pistes on Núria Martínez hi ha impartit magisteri a la direcció.

Pel que fa la resta d’equips, que partien en nivells inferiors al de l’Spar Citylift, l’Uni es torna a trobar amb l’Asvel Lió, a qui va eliminar aquest darrer curs als quarts de final de l’Eurocopa.

El vencedor de l’eliminatòria entre el Botas turc i el Gdynia polonès i, el que guanyi el doble enfrontament entre Lattes i Olympiacòs –botxí de l’Uni a la semifinal i un dels rivals més durs a nivell extraesportiu que s’ha trobat l’Uni en quatre anys competint a Europa, respectivament– amb els partits d’anada el 25 de setembre i les tornades el 2 d’octubre, completen un grup en què, l’equip d’Èric Surís té arguments per acabar entre els quatre primers i accedir als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)