Eurolliga

L’Spar Citylift, a Camprodon per fer-hi l’estada de pretemporada

Bàsquet. L’Uni s’hi estarà fins dissabte, que juga un amistós amb el Barça CBS (19 h), i farà sessions de pista al Pavelló de Llandrius i de físic a l’entorn de la vall camprodonina

L’Spar Citylift ha arribat a Camprodon aquest migdia, per fer-hi una estada de quatre dies que tindrà el primer amistós de la pretemporada, dissabte amb el Barça CBS (19 h), com a punt culminant. L’Uni s’ha exercitat aquest matí a Fontajau i ho farà aquesta tarda al Pavelló de Llandrius, mentre demà l’equip d’Èric Surís farà una petita excursió a l’entorn de la Vall de Camprodon per treballar l’aspecte físic i, també, fer un pas endavant en la cohesió del grup. L’equip es tornarà a exercitar a la pista demà a la tarda i, divendres, en doble sessió tal com ha fet els darrers dies des que va començar a entrenar-se dimecres de la setmana passada.

Joan Bobí, el regidor d’esports de l’ajuntament de Camprodon, ha exercit d’amfitrió a la rebuda de l’equip a l’Hotel de Camprodon. Èric Surís i Núria Martínez li han fet entrega d’una samarreta de l’Spar Citylift signada per totes les jugadores i tècnics del primer equip. El regidor s’ha mostrat agraït per rebre l’equip gironí i ha posat en valor l’aposta esportiva que ha fet l’ajuntament aquest estiu acollint també equips de futbol, futbol sala i altres disciplines com el tennis, el tennis taula o les curses de muntanya.

Èric Surís s’ha mostrat també agraït a Camprodon per l’oportunitat de fer l’estada i ha posat de manifest, un altre cop, que els espera una temporada molt exigent. El tècnic ha apuntat que, aquests dies, espera poder establir uns fonaments tant a nivell tècnic com físic, d’una banda, i a nivell humà i de cohesió de grup, de l’altra; els resultats dels quals siguin visibles al llarg del curs.

“Coses grans”

Núria Martínez va aterrar de Debrecen (Hongria) dilluns al matí després de la medalla de plata que va guanyar el cap de setmana en l’europeu de 3x3. La base mataronina, que ja es va entrenar amb l’equip dilluns a la tarda, ahir i avui, ha dit que s’ha trobat amb un gran grup humà al vestidor i que anivell de joc a la pista i ha molt potencial i que es podran fer coses grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)