FEB

La millor campanya

Bàsquet. El Girona confia superar el miler d’abonats amb el seu president, Marc Gasol, dissabte a Fontajau

“No hi hem arribat encara i esperem fer-ho dissabte o abans”, diu Jordi Pons, responsable de l’àrea social del Bàsquet Girona en referència a la barrera psicològica dels mil abonats per al segon curs de l’equip a la LEB Plata, el salt inicial del qual és dissabte contra el Menorca (20 h).

El club va anunciar dilluns, l’endemà que Marc Gasol guanyés l’or en el campionat del món de la Xina, que el president de l’entitat seria a la llotja de Fontajau en l’estrena de l’equip en la lliga. “Ara que ho tenim confirmat pensem que al gironí li ha de poder interessar. I veure’l així d’implicat, que tot just acaba de guanyar el mundial i ell ja està pensant a poder ser en aquest partit, ha de cridar l’atenció de l’aficionat”, afirma Jordi Pons. En la presentació que es va fer al juliol, el Bàsquet Girona assenyalava l’objectiu de 1.200 abonats, després dels 700 del curs passat.

“Ens motiva, l’objectiu és arribar als 1.200, i si no és a l’inici de lliga serà en les properes setmanes. La tornada de vacances i a les escoles fa que la gent estigui més per Girona i el ritme d’altes les darreres setmanes ha augmentat considerablement”, explica Pons, que exposa les accions que duen a terme: “Aquesta setmana estem fent diversos actes, ahir al Wellness i dissabte al matí davant la botiga Onix i al mateix partit, és clar. La gent que vingui al partit es podrà fer sòcia.”

Els aficionats que s’hagin donat d’alta poden recollir els carnets a les oficines a Girona de FIATC demà i divendres, i dissabte mateix a Fontajau, on també es podran fer abonats. La tarifa és de 60 euros, 30 per als socis de l’Uni Girona. I hi ha ofertes de 100 per a parelles i 150 per a famílies de quatre persones o més.

La societat gironina

“Quan tenim contactes amb gironins als quals els pot interessar el bàsquet i venir al nostre club la resposta és bastant bona: vam fer la presentació i érem mil espectadors a Fontajau i en els diferents actes i ara en els propers veiem que el club cada vegada desperta més interès”, explica Pons, que exposa des de la seva àrea l’objectiu que té el club: “La nostra ambició és tenir Fontajau ple i, a més, aquest dissabte, amb el nostre president allà, volem que la gent vingui i ens acompanyi.”

“El projecte disposa d’un equip per aspirar a fites altes i tenim moltes ganes de tirar-ho endavant. Esperem que la gent ens acompanyi”, afirma el directiu, que assenyala un altre objectiu: “Per als propers tenir una fórmula de carnet conjunt del bàsquet gironí. S’han de preparar amb temps.”

ELS PREUS

60
euros
els abonats, 30 per als de l’Uni. Hi ha ofertes de 100 euros (parelles) i 150 (famílies de 4 o més)

ENTRADES

7
euros
per a adults; 5 per a nens (6-12 anys), abonats de l’Uni i Girona FC o federats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)