ACB

El festival de Prepelic (35 punts) és insuficient (95-88)

ACB. Els verd-i-negres, sense López-Arostegui ni Morgan, han anat tot el segon temps a remolc del Betis

La Penya ha perdut a la pista del Betis després de fer un partit massa irregular on mai ha trobat el ritme necessari per culpa de les moltes pèrdues de pilota (95-88). L’exhibició de Prepelic, amb 35 punts, va ser insuficient

El Joventut ha començat el matx molt depenent de Prepelic que ha anotat 13 punts de forma consecutiva anotant més de la meitat dels punts del seu equip. Però el problema dels de Carles Duran ha estat al darrera donant massa facilitats i no sent prou agressiu. Tot i això al descans ha arribat tot igualat (43-44).

Però al segon temps el Betis però ha sabut jugar el bloqueig directe fent molt mal tan en la continuació on Whittington (14 punts). I amb el nord-americà a la banqueta el càstig ha arribat des de la llarga distància amb els triples de Borg (63-51). Una penetració de Sipahi ha eixamplat encara més el desavantatge (65-51). Tot i que quedava encara 13 minuts la realitat és que el Betis ha tingut el partit sempre sota control i la Penya mai ha estat sòlida ni amb continuïtat. Al darrer minut la Penya s’ha situat a només cinc punts (93-88) però no ha estat suficient. Els de Carles Duran han fallat tres triples lliurats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)