Eurocopa

Bitllets per a l’Eurolliga en joc

Eurocopa. Arrenca la segona màxima competició continental amb l’atractiu que els finalistes jugaran el curs vinent amb els millors d’Europa i no hi ha un favorit clar entre molts aspirants

7

campions

de l’Eurocopa hi seran

L’Eurocopa arrenca avui amb el Joventut i el MoraBanc com a principals referències de casa nostra. La competició, amb set campions d’Eurocopa i quatre campions d’Europa, està guanyant cada dia més en importància sobretot perquè aquest curs els dos finalistes aconseguiran un bitllet per disputar l’Eurolliga de la temporada següent. Així no només té premi el campió. Els andorrans, que debuten aquesta tarda (19 h) a la pista del Mònaco, en què juguen els exandorrans Dylan Enis i Landing Sané, intentaran fer un pas més després de quedar-se a semifinals la temporada passada. També contra un equip francès jugarà la Penya, però ho farà demà (20.45 h), i torna a l’Eurocopa després de fer-ho el curs 2009/2010. Els de Carles Duran van en l’expedició amb una plantilla inexperta –Busquets, Parra, Zagars i el vinculat Parrado–. Les moltes baixes de l’equip fan que el partit tingui màxima dificultat a la pista d’un Nanterre amb un perímetre espectacular. Té a les seves files Okafor, un perill interior.

L’Eurocopa té una primera fase en què s’ha de fer molt malament per no superar-la. Els quatre primers classificats del grup passen a la següent fase, i és determinant no fallar a casa. Entre els grans favorits hi ha històrics del bàsquet europeu.

El Virturs de Teodosic

Entre els rivals que es trobaran el MoraBanc i el Joventut hi ha l’històric Virtus de Bolonya, que amb una aposta econòmica espectacular és un dels favorits. Han fitxat de l’NBA Milos Teodosic, amb l’entrenador Sasha Djordjevic, Stefan Markovic o Weems. Els altres equips que intimiden venen de l’Est, com són el Lokomotiv Kuban i l’Unics Kazan, sempre amb bones plantilles i amb la dificultat del desplaçament pel mig. També hi participarà un clàssic de l’Eurolliga com és el Darussafaka turc, tot i que ara mateix està en hores baixes. De l’ACB després que el València fos campió i anés a l’Eurolliga igual com ha passat a l’Alba Berlín d’Aíto o el Zenit San Petersburg de Joan Plaza. Qui ja hi és un clàssic és l’Unicaja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)