ACB

Els triples maten el Baxi

Bàsquet. El Manresa no està gens encertat en atac i pràcticament sempre va a remolc del San Pablo Burgos, molt eficaç des de la línia de tres punts

El Baxi Manresa va perdre a la pista del San Pablo Burgos en un partit que va estar marcat pels diferents encert dels dos equips des de la línia de tres punts. Els locals van anotar 13 dels 28 triples que van llançar, mentre que els visitants només en van anotar 3 dels 23 que van intentar. El conjunt del Bages gairebé sempre va anar a remolc i darrere en el marcador, i va estar força desencertat en atac.

Després d’encaixar un 7-0 d’entrada, el Manresa es va situar amb un 10-11 i un 12-14, les dues vegades que es va avançar en el marcador en tot el partit. Un parcial de 8-0 va donar avantatge al Burgos (20-14) en els primers 10 minuts. En el segon quart els locals van mantenir el seu encert en els triples i en van anotar quatre més, tres de McFadden, que va fer 11 punts en aquest període. Es va arribar al descans amb un 43-29 per al Burgos.

En la segona meitat Vaulet va mantenir el Manresa en el partit però dos triples seguits en els dos darrers minuts van fer arribar els locals al màxim avantatge de 17 punts (62-45). A l’inici de l’últim quart el Manresa va fer un parcial de 0-8 (62-53) gràcies a l’encert de Davis, que els va fer tots vuit, però dos triples consecutius dels locals els van tornar a distanciar en el marcador.