Eurolliga

Retorn al Sinan Erdem Dome, allà on va acabar tot

Debut.El Barça visita la pista de l’Efes, on va jugar el darrer partit del curs passat a Europa en el cinquè i definitiu partit dels quarts

1a jornada

khimki - Maccabi Tel Aviv

89 - 83

Panathinaikòs - Estrella Roja

87 - 82

Bayern - AX Milà

78 - 64

Madrid - Fenerbahçe

81 - 77

Zalgiris -Baskonia

19 h

Efes - Barça

19.30 h

Alba Berlín - Zenit

20 h

Villeurbanne - Olympiacòs

20.45 h

València - CSKA

21 h

El Barça tornarà avui (19.30 h DAZN) a la pista del Sinan Erdem Dome, on fa mig any va quedar eliminat dels quarts de final de l’Eurolliga en el cinquè partit. No jugarà encara Pau Ribas, i Pesic haurà de deixar fora de la convocatòria un altre jugador. Els turcs han fitxat l’exBarça Singleton, que va fer 0 punts en 25 minuts en el primer partit de la Lliga Turca a l’Ormanspor (93-82), per substituir el lesionat Moerman. Pesic considera que l’Efes és un dels favorits en la final four: “Tenen moltes coses ja treballades del curs passat i a la seva pista són molt perillosos com ja vam veure el curs passat.” Victor Claver va subratllar la dificultat d’un equip com l’Efes: “Tenen una línia exterior amb un nivell espectacular que ja coneixem del curs passat.” Adam Hanga hi va afegir que els dos equips es coneixen molt bé: “No han canviat gaire la seva plantilla perquè només hi ha hagut dos canvis i un d’ells, el Cris, el coneixem perfectament.” Finalment Kuric va destacar la figura de Larkin: “Tenen molt potencial en atac, la defensa és clau.”

Samarreta de fa 60 anys

D’altra banda, ahir Bonareu i Nino Buscató van fer entrega al Museu del Barça d’una samarreta commemorativa del 60è aniversari de la primera lliga de la història del club.

0

punts

de Singleton 1er matx

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)