ACB

McFadden sentencia a la Penya (74-82)

ACB. Quan els de Duran guanyaven 63-55 l’exJoventut ha anotat cinc triples decisius

La Penya ha tornat a perdre i continua sense guanyar a l’ACB on porta un balanç de 0-3 sobretot perquè no ha sabut rematar un rival a qui tenia dominat al tercer quart però ha aparegut McFadden (74-82).

La sortida del Burgos ha estat explosiva aprofitant els habituals problemes en defensa de la Penya. Els de Joan Peñarroya han fet una sèrie de 4/5 triples i han agafat un màxim avantatge (9-19). Els verd-i-negres han canviat el signe del matx amb l’entrada de Dimitrijevic que ha revolucionat el ritme de partit. Dos triples del macedoni han capgirat la dinàmica juntament amb una esmaixada espectacular de Parra. La Penya ha agafat la màxima renda del matx (34-29) però el Burgos ha tornat a aparèixer amb gràcies a Clark. Al descans 37-38.

Al segon temps semblava que la Penya podia rematar un Burgos tocat (63-55) però ha aparegut l’exJoventut McFadden que ha anotat cinc triples per posar els castellans per davant després d’un parcial de 2-15 (65-70). En un final a cara i creu la Penya ha jugat sense confiança i ha acabat cedint.