ACB

Els joves, per bé i per mal

ACB. El Joventut continua sense referents més enllà de Prepelic, les errades en moments clau provoquen un parcial de 2-15 (del 63-55 al 65-70) i l’aparició de McFadden (5 triples) sentencia

El Joventut continua esperant que pilars de l’equip facin un pas endavant però continuen lluny del que s’esperava d’ells com Omic i Zisis –Kaner no va jugar. Prepelic està massa sol i els joves, per bé i per mal, donen tot el que poden però cometen errades lògiques de l’edat i la inexperiència. I més contra un rival com el Burgos, amb històrics, amb ex-Eurolliga que en un final igualat van saber-lo jugar molt millor. Els verd-i-negres continuen sense vèncer un partit oficial i encadenen vuit derrotes en els nou partits que han jugat des de l’estiu. Cal algun canvi i aquest podria arribar en el mercat perquè els lesionats continuen de baixa i no tornaran en plenes condicions. Demà torna l’Eurocup i dissabte, a Màlaga. La Penya ja necessita amb urgència un triomf.

Ahir va començar negat en el tir un dia més i sense defensar (9-19 en el minut 6). Va reaccionar gràcies a l’entrada de Dimitrijevic i el ritme dels joves amb esmaixada espectacular de Parra a assistència de Zagars. La Penya es va avançar (34-29). Però sense continuïtat (37-38).

En la represa semblava que la Penya podia rematar el Burgos (63-55), a qui tenia grogui. Però va fer un 2-15 amb McFadden anotant-ho tot des del triple (65-70) i en un final igualat l’experiència va ser un fet diferencial.

ELS VESTIDORS

No és a mi a qui s’ha de preguntar si s’ha de fitxar i és el club qui ha de decidir si ha de venir algú

ELS DOS PUNTALS

L’equip va al límit i, als joves, no se’ls pot demanar més del que estan fent
Carles Duran
7/30
tirs
van fer entre Harangody (3/16) i Prepelic (4/14). Tota la Penya, 6/26 triples.
No sé què ens passa exactament per deixar escapar 8 punts de renda
Alen Omic
Patrocini

El Barça i el Manresa tenen exàmens difícils

Els blaugrana visiten avui (20 h) la Bombonera a Andorra amb la intenció de continuar creixent com a equip. Els de Pesic podrien repartir minuts però la dificultat del rival segurament no ho farà possible. El MoraBanc està invicte a casa. D’altra banda, el Baxi Manresa rep un Gran Canària molt necessitat. Tornarà a ser un duel especial de Pedro Martínez contra el seu exclub. Els de Katsikaris han perdut els dos partits que han disputat. Els manresans es volen fer forts al Nou Congost, on ja van vèncer l’Unicaja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)