El Sarrià no allarga l’efecte copa

Handbol. Els de Salva Puig cauen a la pista del potent Teucro, que ja és segon. Pórtulas, amb set gols, màxim golejador dels visitants

Després de l’espectacular victòria de dimecres en copa davant un Asobal com el Cangas, avui a la pista del potent Teucro no hi ha hagut continuïtat. Els de Salva Puig han caigut per 28-23 davant un dels millors equips de la divisió honor plata.

Els de Salva Puig, que finalment ha pogut comptar amb Pere Arnau, han estat amb opcions a Pontevedra fins a l’inici del segon temps (15-15). Ha estat llavor quan un parcial de 4-0 ha trencat i desequilibrat el marcador, deixant ja molt difícil la remuntada per la Unió Esportiva Sarrià. Joan Pórtulas, amb set gols, ha estat el millor en un partit, que col·loca ara als gallecs segons a la classificació.