Eurocopa

La Penya suma el seu primer triomf oficial (81-68)

Eurocopa. Els de Carles Duran han superat al Brescia amb un Prepelic imparable (24 punts)

El Joventut ha sumat el seu primer triomf en partit oficial contra el Brescia (81-68) i comença amb bon peu la competició europea a Badalona per on passa les seves possibilitats de passar ronda.

La Penya ha sortit llançada aprofitant el desencert italià en atac per agafar un màxim avantatge (11-3). El Brescia havia anotat una sola cistella en sis minuts. Però els problemes en atac dels verd-i-negres un dia més en el triple (1/10) i les pèrdues, algunes no forçades, va fer que Brescia es posés per davant (21-22). Al descans va arribar tot obert (35-36).

Al segon temps amb Zisis com a líder, Prepelic anotant i un triple de Harangody ha situat la màxima del matx (49-43). Haranngody ha activat els seus per agafar un màxim avantatge de 13 punts després d’una esmaixada del reaparegut Morgan (58-45). Però les errades verd-i-negres han tornat a aparèixer per encaixar un 0-8 (58-53). Quan estava més ajustat el marcador va fer un pas endavant el líder Prepelic per sentenciar amb un triple i dues assistències a Omic que han servit per llançar la Penya que ha trencat el matx (79-65).

Una de les males notícies ha estat que s’ha confirmat que Birgander serà operat demà del genoll un altre cop i estarà de baixa les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)