FEB

El Girona es queda sense director general

Bàsquet. Jordi Pujol i el club trenquen la seva relació de mutu acord després que l’executiu hagi completat una temporada a l’entitat

El Bàsquet Girona s’ha quedat sense el seu director general, Jordi Pujol, després que el club i ell mateix hagin decidit trencar la seva relació de mutu acord. Pujol va arribar al club tot just fa un any per enfortir l’estructura d’un club que acabava de pujar a la LEB Plata.

El club de Marc Gasol no té la intenció, de moment, de substituir Pujol, i la seva feina del dia a dia l’assumiran els mateixos directius i gent que ja treballa en l’entitat. Més endavant es buscarà un perfil d’executiu més estratègic per mirar, sobretot, de fer arrelar l’entitat a la ciutat i a les comarques gironines. De fet, un dels grans objectius del club és aconseguir un gruix de massa social que permeti no només obtenir més recursos sinó que l’equip, sobretot si puja, connecti amb tota l’afició gironina al bàsquet.

Antonio Hester, nou ídol

Els aficionats de l’equip que van anar amb autobús a veure el Barça B-Girona de diumenge van rebre una visita sorpresa abans de tornar. El pivot nord-americà Antonio Hester, gran figura de l’equip, va pujar a l’autobús i els va saludar tots, un per un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)