ACB

La Penya desaprofita una ocasió d’or (77-65)

ACB. Amb 53-53 ha encaixat un parcial de 12-0 amb quatre triples per trencar el matx (65-53)

El Joventut ha desaprofitat una ocasió d’or per guanyar al Martin Carpena on ha anat dominant durant els tres primers quarts però s’ha enfonsat per culpa de quatre triples seguits només iniciar el darrer període (77-65).

La Penya ha començat dominant gràcies a una exhibició espectacular de Prepelic en un sol minut on ha anotat tres triples des de set metres (4-11). L’Unicaja ha entrat dins el matx de la mà d’Adams que també ha anotat tres cistelles des de 6,75 metres (15-14). Però curiosament amb Prepelic a la banqueta la Penya ha reaccionat gràcies a una major agressivitat defensiva amb els joves a pista. Un triple amb addicional de Parra ha tornat a donar la màxima diferència (23-30). Els de Carles Duran s’han mantingut per davant fins el descans (32-36). Al tercer quart el Joventut ha encaixat un parcial de sortida de 7-0 (39-36) però la bona aportació de Dimitrijevic en atac i l’agressivitat defensiva ha servit per arribar al final del tercer quart amb tot igualat (53-53). Però al darrer quart la Penya ha començat tova i després de fallar accions fàcils l’Unicaja l’ha castigat amb tres triples seguits que ha estat un cop definitiu (62-53). Però el temps mort de Duran no ha servit per canviar la dinàmica i un quart triple de Wacsynski ha trencat el matx (65-53).