FEB

El Cadí s’ennuega en atac contra el Perfumerías

Bàsquet.

El Cadí la Seu no ha pogut superar la defensa i el talent del Perfumerías Avenida i ha perdut per 37-73 –14-35 a la mitja part– el primer partit de la temporada en la quarta jornada de la lliga femenina. Una primera part molt dolenta en atac en què les urgellenques només han anotat 15 punts ha estat una hipoteca excessiva per a les catalanes, que només han fet 5 punts en tot el primer quart (5-15). La jugadora del Cadí Luci Pascua ha jugat el seu partit 500 a la màxima categoria el dia del retorn a al Seu d’Urgell de l’exjugadora del club local Andrea Vilaró, que ha obert el partit amb un triple. El conjunt de Bernat Canut ha millorat l’actitud en el segon temps i ha fet més punts en el tercer quart, en el qual s’ha imposat per 17-16, que no pas en tota la primera part, Una reacció que li ha servit per agafar moral a partir de sensacions força més positives. Però el Perfumerías ha tornat a prémer l’accelerador i ha aconseguit els màxims avantatges en el darrer quart d’un partit per oblidar en què ha estat infinitament superior.