Eurocopa

El Cadí perd en l’estrena

Eurocopa. Es derrotat a la pista del Landes (65-60) en el primer partit en les competicions europes de la seva història

El Sedis Cadí ha perdut a la pista del landes (65-60) en la primera jornada de l’Eurocopa en el que era el primer partit en les competicions europees de la seva història i en el que ha ofert una molt bona imatge tot i la derrota. L’equip de Bernat Canut no ha entrat bé en el partit i al final del primer quart perdia per 23-7, però ha sabut reaccionar i ha anat al descans 35-31. En el tercer quart ha arribat a posar-se per davant (39-40), però no ha pogut consolidar l’avantatge (46-44 al final del tercer període). En l’últim quart el Landes s’ha escapat (57-49), el Cadí ha sabut tornar al partit (57-54 a 4:08) però un parcial de 8-0 l’ha sentenciat tot i els dos triples finals de les urgellenques. Tiana Moore (14 punts), Sydney Wiese (13 punts) i Ariadna Pujol (12 punts) han estat les millors del Cadí.