FEB

Ja saben guanyar també fora de casa en la nova categoria

Bàsquet. LF2. Gran tercer quart (3-16) de les gironines després d’un mal inici de partit

mataró 40 geieg 50

MATARÓ:Tejedor, Hartmann (6), Ruano (21), Arbizu (8) i Checa (3) –cinc inicial–; Murat, Camps (2), Urbano, Arias i Vila. 10/23 dos, 4/27 triples (Checa, Arbizu, Ruano, Hartmann) i 8/14 lliures. 38 rebots (11 Ruano), 9 ass. (3 Hartmann) i 29 de valoració (27 Ruano).GEiEG UNIGIRONA:Martín (8), Condom, Méndez (1), González (9) i Soler (5) –cinc–; Pairó (2), Parra (6), Bagaria (12), Moya, Coma (3) i Cissé (4). 12/43 dos, 6/17 triples (2 Parra i Bagaria, 1 Martín i Soler), 8/16 ll. 33 reb. (11 Cissé), 8 as. (3 Martín) i 41 val. (16 Bagaria).PARCIALS:10-3, 13-14 (23-17), 3-16 (26-33) i 14-17 (40-50).

Segona victòria i primera a fora del Citylift GEiEG en l’estrena a la categoria. Després d’un primer quart gris en què les gironines van trigar nou minuts a anotar, Bagaria, Parra i Martín van encapçalar la remuntada, culminada en l’inici de la represa (23-24) i al final del tercer quart (26-33). Al darrer, amb 33-35, dos triples de Núria Bagaria i un d’Aina Martín van tancar el treballat triomf.