ACB

La Penya s’estrena a l’ACB amb patiment (78-76)

ACB. Tot i guanyar 77-68 a 1 minuts pel final l’Estudiantes ha tingut pilota per empatar

El Joventut s’ha estrenat a l’ACB amb una victòria agònica contra l’Estudiantes que no ha pogut comptar amb la seva estrella Brizuela que amb problemes estomacals s’ha quedat a la banqueta (78-76).

Els verd-i-negres han fet un inici de matx preocupant amb molts errors i l’Estudiantes, sense fer res de l’altre món, ha dominat fins al descans (34-43). Només iniciar-se el segon temps la Penya ha empatat ràpidament (53-53) gràcies sobretot a l’energia i encert de Morgan. Ha semblat que els de Carles Duran tenien el partit trencat quan a falta d’un minut dominava 77-68. Però la Penya ha encadenat una sèrie d’errors que ha fet que a 0,3 segons per a la conclusió l’Estudiantes hagi tingut la pilota per forçar la pròrroga (77-76) però no li ha sortit bé l’alley-hoop.