ACB

Fitxatge imminent

Bàsquet. La Penya, sense temps per descansar, juga avui a Gran Canària pendent d’incorporar un pivot que no serà Marko Todorovic

El Joventut incorporarà un pivot de forma immediata i no serà Marko Todorovic, que hauria pogut rescindir el contracte a la Xina però que no ho pot fer encara. Això farà que la Penya incorpori un pivot la setmana vinent. Entre les dues opcions hi ha un nord-americà i un lituà.

Després de la derrota a la pista de l’Unics Kazan, el Joventut juga a la pista del Gran Canària (18.00 h). La primera missió de l’equip, segons Carles Duran, és millorar la defensa, perquè sense aquesta recepta serà difícil obtenir el primer triomf a domicili de la temporada. “A Kazan vam perdre moltes pilotes, però, a més, vam concedir cistelles fàcils sense arribar ni tan sols a les quatre faltes en el segon quart”, assenyala el tècnic, que recupera Kanter, que no va viatjar a Rússia.

L’Herbalife (2-3) és un equip amb jugadors de gran experiència a Europa i a la lliga, com ara Omar Cook, els campions del món Xavier Rabaseda i Javier Beirán, i el center grec Bourousis, que torna a l’ACB després d’un curs a la Xina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)