ACB

Contra la revelació i contra el líder

ACB. El Barça visita el Saragossa, que ha fet el millor inici de la seva història (4-1), mentre que el Baxi Manresa, sense Davis, va a la pista d’un Madrid que ja ha perdut dos partits en l’Eurolliga

El Barça visita aquesta tarda (18.30 h) la pista d’un Casademont Saragossa que ha fet la millor arrencada de la seva història a l’ACB amb una sèrie de 4-1, igual que els blaugrana. És, doncs, un rival directe dels de Pesic, que continuen amb les baixes de Claver, Ribas, Pangos, Heurtel i Delaney.

Expedient a Pesic

L’Eurolliga ha obert expedient a Svetislav Pesic per les crítiques dijous a Nachbar, que com a representant dels jugadors va dir que la pretemporada ha de començar a finals d’agost. D’altra banda, Will Clyburn, estrella del CSKA –líder juntament amb el Barça– té una lesió greu als lligaments encreuats del genoll dret i es perdrà la resta del curs.

El Manresa, complicat

El Baxi, amb Ferrari, visita la pista del líder i únic invicte Madrid (12.30 h), que a Europa està vivint un mal moment amb dues derrotes seguides.

EL COMENTARI

Porfi Fisac: “Ja voldria tenir de pressupost tot el que cobra Mirotic”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)