FEB

Continuen imparables

Bàsquet. EBA. Els de Carles Ribot sumen la sisena victòria de la temporada tot i el 3/28 en triples i es mantenen invictes a casa

quart 62 ALMOZARA 55

CB QUART GERMANS CRUZ:Costa (10), Martorell (2), Vila (8), Artacho (14), Cuadrado (4) –cinc inicial–; Romero, Juscafresa (4), Bataller (14), Coderch, Rosito i Boja (6). 21/45 en tirs de dos, 3/28 en triples (Costa) i 11/14 en tirs lliures. 43 rebots (8 Juscafresa), 11 assistències (5 Bataller) i 65 de valoració (25 Bataller).PATRIA HISPANA SEGUROS ALMOZARA:Gràcia (7), Hernández (8), Cano (6), Torrecillas (1), Calvo –cinc inicial–; Solanas (17), Jimeno (15), Moles (1), Alijarde. 14/40 en tirs de dos, 5/17 en triples (3 Jimeno, 1 Gràcia i Hernández) i 12/15 en tirs lliures. 39 rebots (9 Solanas), 7 assistències (2 Gràcia, Hernández i Moles) i 50 de valoració (24 Solanas).PARCIALS:17-14, 10-13 (27-27), 22-14 (49-41) i 13-14 (62-55).COMENTARI:Sisena victòria de la temporada d’un imparable CB Quart Germans Cruz contra l’Almozara aragonès, en un partit en què, tot i el pèssim percentatge de tres local (3/28), els de Carles Ribot van saber treure el compromís endavant. I va ser en gran part en el tercer quart del partit, en què un parcial de 22-14 va donar un més vuit als locals, al final suficient per guanyar a casa, on encara no ho ha fet ningú. Bataller va tornar a ser letal, en aquest cas sortint des de la banqueta, però acabant amb 25 de valoració, amb 14 punts, set assistències i set faltes rebudes.