ACB

La Penya es diverteix amb l’Obradoiro (101-77)

ACB. Els verd-i-negres, amb un gran treball col·lectiu, treuen un gran ’bàsquet-average’

La Penya ha superat a l’Obradoiro a qui ha donat una lliçó a la segona meitat on ha dominat sempre de quasi 20 punts de renda (101-77). El millor del matx ha estat Xabi López-Arostegui amb 18 punts, el màxim anotador Prepelic (19 punts) i Morgan (17) i Dimitrijevic (14) a un nivell espectacular. Els verd-i-negres, amb un gran treball col·lectiu, treuen un gran ’bàsquet-average’ de cara el final de temporada. Moncho Fernández ha estat expulsat en veure dues tècniques.

El matx ha començat amb un 0-7 de sortida de l’Obradoiro que ha respòs la Penya amb un 11-0. A partir de llavors molta igualtat en un primer quart que ha durat 35 minuts per culpa de problemes amb el rellotge del temps. Al segon quart els de Carles Duran han fet una petita estirada gràcies a l’encert en el triple (43-32). Al descans tot estava obert (45-38). Al tercer quart la Penya ha trencat el partit amb una sortida explosiva de 15-4 (60-42) sense Prepelic a pista. El segon temps ha estat un pur tràmit amb una Penya molt sòlida al darrera però sobretot jugant col·lectivament en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)