FEB

El Cadí manté la ratxa tot i el patiment

Bàsquet. Moore i Díaz desfan l’empat a 61 del darrer minut després del 46-55

MANN-FILTER 61 CADÍ LA SEU 65

MANN-FILTER CASABLANCA:Simon (10), Ayuso (7), Gimeno (10), Nacickaite (12), Hempe (12) –cinc–; Lahuerta (5), Diallo, Hernández (3) i Markovic (2). 13/38 de dos, 8/24 triples (2 Simon i Nacickaite i 1 Ayuso, Gimeno, Lahuerta i Hernández), 11/12 tirs lliures, 33 rebots (10 Ayuso), 12 assistències (5 Ayuso) i 16 de valoració (Ayuso).CADÍ LA SEU D’URGELL:Moore (10), Díaz (12), Pujol (6), Gustavsson (7), Wiese (13) –cinc inicial–; Etxarri (4), Peña (4), Pascua, Bahí (5) i Nogic (4) 17/41 de dos, 7/18 triples (3 Wiese, 2 Díaz i 1 Gustavsson i Bahí), 10/15 tirs lliures, 34 rebots (7 Moore), 15 assistències (6 Pujol) i 71 de valoració (17 Wiese)..PARCIALS:14-8, 10-18 (24-26), 20-17 (44-43) i 17-22 (61-65).

El Cadí va lligar el cinquè triomf a la lliga després de superar el Mann Filter en un partit que no va resoldre fins als darrers instants. El Sedis va començar a remolc fins que Ariadna Pujol i Sydney Wiese de tres van posar les de l’Alt Urgell al davant (21-26). Stadium va tornar a començar millor el tercer quart fins que el Cadí va prémer l’accelerador en el darrer quart: Pujol i Gustavsson de tres establien la màxima (46-55) però un parcial de 6-0 local ajustava el marcador, que arribava al darrer minut amb empat a 61. Moore de tir lliure i Díaz en penetració el van tancar.