ACB

També sap baixar al fang

Bàsquet. ACB. El Barça ha de fer un partit pràctic per superar un dur Fuenlabrada; Pesic fa una xerrada de més de mitja hora al vestidor després del matx

El Barça continua invicte al Palau Blaugrana i ho va aconseguir tot i no brillar i posant-se la granota de treball, baixant al fang a barallar-se amb un Fuenlabrada combatiu que va crear molts problemes als de Pesic. El tècnic serbi, gens content amb els seus, va estar més de mitja hora després del matx demanant-los més concentració. Els blaugrana van saltar a la pista amb poca intensitat i el Fuenlabrada ho va aprofitar per generar molts problemes, i sobretot els de Jota Cuspinera van agafar confiança. El primer temps va ser d’alternatives, però sempre amb el partit obert i amb diferències mínimes. Al descans, tot obert (41-42).

En el segon temps va augmentar la concentració del Barça, i liderat per Delaney va aconseguir els primers avantatges. A partir de llavors la sensació és que el Barça era superior però el Fuenlabrada continuava sense desenganxar-se. Només en el tram final, amb un parcial de 12-2, va acabar de maquillar una diferència final enganyosa veient la igualtat que hi havia hagut. Bolmaro va superar el seu sostre fins ara de punts (7) i de valoració (8).

Lesió de Claver

El valencià es va ressentir dels problemes que havia tingut a la fàscia plantar i es va haver de retirar sense jugar més. Avui li faran les proves.

El Baxi Manresa fitxa Vidal per la lesió de Tomàs

L’aler balear es va lesionar contra el Bilbao i les proves han confirmat que té una ruptura al bessó amb edema i lesió miofacial que l’apartarà un temps de les pistes. Això ha fet que el club del Bages ràpidament es mogués en el mercat i ha fitxat temporalment Sergi Vidal, que ja va fer la pretemporada amb els del Bages i que havia jugat dos mesos al Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)