FEB

La tercera consecutiva

Lliga Femenina. Les lleidatanes superen un rival directe i ja són segones, empatades amb el Salamanca i el València

CADÍ LA SEU 81 LA LAGUNA 57

CADÍ:Moore (24), Etxarri (2), Díaz (7), Bahí (1) i Wiese (15) –c. i.–; Palma, Peña (3), Pujol (14), Pascua, Nogic (13), Gustavsson (2), Garcia. 23/46 dos, 10/21 triples (3 Nogic i Wiese, 2 Pujol, 1 Peña i Díaz) i 5/7 lliures. 41 rebots (8 Moore), 27 ass. (6 Wiese) i 112 val. (32 Moore).LA LAGUNA:Bettencourt (3), Atkinson (20), Pedrals (4), Pierre (8) i Weaver (11) –c. i.–; Charles (3), Montenegro, Herrera (2), Moss (6), Brkic. 18/45 en tirs de dos, 4/14 en triples (2 Atkinson, 1 Charles i Bettencourt) i 9/13 en tirs lliures. 24 rebots (7 Weaver), 11 assistències (2 Montenegro, Bettencourt, Atkinson i Moss) i 44 de valoració (15 Weaver).PARCIALS:19-10, 26-17, 16-23.20-7

El Cadí La Seu es va imposar ahir amb autoritat a un rival directe (81-57), el Ciudad de La Laguna, i va aconseguir així la tercera victòria consecutiva i la segona plaça, amb el Salamanca i el València. L’11-0 de sortida va ser una excel·lent posada en escena de les lleidatanes, que amb una Moore imparable van tancar el primer quart amb 19-10. En el segon un triple de Nogic va posar una renda de 18 punts (32-14). Tot i els esforços d’Atkinson, amb triple sobre la botzina, la primera meitat va finalitzar amb un prometedor 45-27 per a les locals. A la represa un altre triple oportú de Nogic va frenar la reacció de les visitants (55-38). Un tercer parcial va acabar amb triple de Charles (61-50). El triomf no es podia escapar. I així va ser. Amb un 10-2 de sortida, en els darrers minuts el Cadí no va patir per assegurar-se un triomf merescut.