Més bàsquet

Gran partit i derrota mínima

Bàsquet. El Baxi Manresa, a punt de sorprendre el Holon en la FIBA Champions

HOLON 90 MANRESA 88

UNET HOLON:Caupain (10), Williams (16), Cline (4), Simhon (7) i Foster (23) –inicial–; Howell (11), Thompson (2), Pnini (6) i Richardson (11). 29/53 de 2 punts. 6/14 triples (2 Richardson i Pnini). 14/26 tirs lliures.35 rebots (12 Williams). 99 valoració (23 Williams i Foster).BAXI MANRESA:Davis (10), Jou (6), Magarity (9), Sima (4) i Pérez (9) –inicial–; Òrrit, Toolson (26), Sakho (4), Mitrovic (7), Vaulet (13) i Vidal. 24/43 de 2 punts. 7/22 triples (5 Toolson). 19/21 tirs lliures. 38 rebots (6 Jou i Mitrovic). 20 assistències (13 Pérez). 101 valoració (21 Toolson i Pérez).PARCIALS:13-24, 28-19 (41-43), 25-20 (66-63) I 24-25 (90-88).

El Baxi Manresa va perdre per un mínim 90-88 a la pista de l’UNET Holon d’Israel després de fer un gran partit. Els del Bages van tenir setze punts d’avantatge en la primera meitat, però no van poder guanyar el seu primer partit fora de casa en la FIBA Champions. Els manresans van sortir molt concentrats i en el minut sis ja tenen onze punts de marge, 4-15. El Holon no sabia aturar el bon joc visitant i els homes de Pedro Martínez van arribar al setze punts de diferència en el minut quinze, 22-38. Els israelians van reaccionar amb un parcial de 14-1 i es va arribar al descans amb un curt 41-43 pel Baxi Manresa.

El Holon es va situar per primera vegada per davant en el marcador en el minuts 23, 50-49, i a partir d’aquí el partit va ser anivellat. Els israelians es van començar a distanciar en el marcador al final del tercer quart i en el darrer van aconseguir el seu màxim avantatge de vuit punts a sis minuts del final 75-67. L’encert de Ryan Toolson (26 punts) va mantenir els manresans dins del partit i a 1:22 del final es van posar per davant 83-84. El Holon va fer un darrer esforç i es va emportar la victòria.