ACB

Buscant el cinquè triomf seguit

ACB. El Joventut rep avui (20.30 h) el Tenerife, un equip que té a una sola victòria i al qual avançarà en la classificació si el supera; la Penya lluirà a partir d’ara a la samarreta el patrocini de Fundació Probitas, que és propietat de Grífols

El Joventut rep avui (20.30 h, Movistar) l’Iberostar Tenerife, que té a les seves files dos jugadors que van tenir ofertes per jugar aquest curs a la Penya però van preferir marxar al club canari: Marcelinho Huertas i Giorgi Shermadini. Els verd-i-negres estan en un moment de màxima confiança en l’ACB, en què encadenen quatre victòries. S’espera que el càstig que va rebre Prepelic en el partit a Brescia, on no va jugar en tot el darrer quart per no haver defensat ni haver tingut una bona actitud, servirà per veure’n la millor versió. La Penya tindrà tots els jugadors disponibles, amb la baixa ja coneguda de Birgander, que s’espera que quan l’equip torni de Turquia de jugar contra el Darussafaka ja es pugui començar a entrenar.

Solidaritat verd-i-negra

D’altra banda, ahir es va fer públic que la Penya lluirà a la samarreta el logo de Fundació Probitas, compromesa a millorar la salut dels menors vulnerables. Aquesta fundació forma part de l’empresa Grífols, que ha estat cabdal per al futur de l’entitat. Precisament en la junta general ordinària de dijous el president Juanan Morales va fer referència al patrocinador: “N’estem buscant, però no és només per a aquest curs, sinó per a un acord a llarg termini. Ara mateix tenim diferents negociacions en marxa.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)