FEB

Massa exigència a la carretera per al GEiEG

Lliga Femenina 2. Les de Torralba competeixen fins al darrer quart, en què un parcial d’inici de 9-1 tanca el partit per a les malaguenyes

UNICAJA 71 GEIEG 61

UNICAJA:García (6), Rubene (11), Matoso (15), Ortega, Ndoye (13) –cinc inicial–; Jiménez (6), Masía (7), Arcos (2), Alonso (1), Liñán, Rodríguez (4) i Sánchez (6). 24/45 de dos, 2/15 triples (Matoso) i 17/25 en tirs lliures. 37 rebots (13 Matoso), 17 assistències (8 García) i 81 de valoració (23 Matoso).CITYLIFT GEiEG UNI GIRONA:Pairó (8), Méndez (6), Moya (6), González (12), Coma (5) –cinc inicial–; Parra (2), Condom (2), Bagaria, Soler (14), Cissé (6). 21/46 de dos, 3/9 triples (Soler) i 10/18 lliures. 22 rebots (8 Cissé), 17 assistències (6 Méndez) i 48 val. (12 Méndez).PARCIALS:13-19, 28-15 (41-34), 12-13 (53-47) i 18-14 (71-61).

Tercera derrota lluny del pavelló Lluís Bachs per a un Citylift GEiEG Uni Girona a qui li costa guanyar fora de casa. Ahir a Màlaga no va ser diferent, tot i competir molt bé durant trenta minuts de partit, a més de dibuixar una sortida de primer quart prometedora (13-19). Va ser en l’inici del darrer quart, amb un parcial desfavorable de 9-1 (62-48 a sis minuts del final), quan ja va ser impossible aconseguir la victòria. Júlia Soler sortint des de la banqueta va ser la millor gironina, amb 14 punts (tres triples anotats) en un matx en què el GEiEG va patir molt en el rebot (15 captures menys que el rival).