Eurocopa

La Penya regala 22 rebots i 19 pilotes i cau a Istanbul

Eurocopa.Els verd-i-negres han arribat a perdre de 15 punts (63-48) però han tingut opcions finals

La Penya haurà d’esperar per obtenir el bitllet pel Top16 perquè no es van produir cap dels dos requisits: no va guanyar (92-86) i no va perdre el Nanterre que va assaltar Kazan (72-79).

El matx ha estat marcat pels problemes en el rebot ja que el Darussafaka ha estat molt més agressiu al primer temps arribant a atrapar 12 rebots ofensius. Això ha castigat molt una Penya amb només Omic com a pivot pur -Kanter no ha viatjat-. Tot i que els de Carles Duran han aguantat fins el 25-24 però a partir de llavors els turcs han castigat molt a la Penya que no ha estat intensa al rebot i ha perdut moltes pilotes. Al descans la diferència ha estat màxima pel Darussafaka (46-35).

Al segon temps les pèrdues (19) i els molts rebots ofensius del Darussafaka (22) han mermat molt els verd-i-negres que semblava que s’enfonsaven (63-48) al tercer quart. Però la Penya, de la mà d’un Prepelic espectacular amb cistelles d’un nivell galàctic, ha tornat a entrar dins el matx amb 30 punts de l’eslovè. Un triple de Harangody ha posat el (80-78) però en el següent atac els turcs han agafat fins a tres rebots ofensius per acabar anotant un triple clau (83-78). Al tram final hi ha hagut moltes faltes però ja sense opció de victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)