ACB

Nova lesió de Ferrari

Bàsquet. El base del Baxi Manresa es va trencar contra el Saragossa el cinquè metatarsià del peu esquerra, una lesió de llarga durada

La derrota del Baxi Manresa a la pista del Cadademont Saragossa va venir acompanya d’una notícia pitjor, la nova lesió de Franke Ferrari, que es va trencar el metatarsià del peu esquerre, una lesió de llarga durada.

El base nord-americà amb passaport italià, que ja s’havia perdut alguns partits a principi de temporada, té trencat el cinquè metatarsià del peu esquerra. Tot i que el club encara no vol fer un pronòstic sobre el temps de baixa en el comunicat que ha enviat ja adverteix que estarà apartat de l’equip durant un llarg temps. Ferrari es va operar després de la primera jornada d’un trencament d’escafoides a la mà esquerra.

Sense Ferrari, Pedro Martínez torna a tenir un problema greu en la posició de director de joc ja que es queda només amb un base pur en la plantilla, Dani Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)