ACB

El Baxi Manresa remunta i guanya a dos segons del final (93-92)

Bàsquet. L’UCAM Múrcia desaprofita una desavantatge de setze punts i els del Bages fan un darrer quart espectacular amb Toolson i Mitrovic brillants, i amb Magarity anotant el triple definitiu

El Baxi Manresa remunta en un darrer quart espectacular i guanya l’UCAM Múrcia a dos segons del final amb un triple de Magarity (93-90). Els del Bages han arribat a tenir setze punts de desavantatge (42-58) en el minut 25 però, sempre han cregut en les seves possibilitats i poc a poc s’han apropat al seu rival. Toolson i Mitrovic brillen amb 22 i 20 punts respectivament. Els manresans trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives i sumen la seva tercera victòria de la lliga.

El Manresa fa un bon inici de partit (5-0) i aconsegueix la seva màxima avantatge de la primera meitat en el minut quatre, amb un 11-5, sis punts de marge. El Múrcia es situa per davant en el marcador per primera vegada en el minut set, 13-15, després d’un parcial de 0-7, i s’arriba al final del primer període amb un empat a 17 punts. En el segon quart el conjunt murcià comença a agafar avantatge, 21-29 en el minut catorze i arriba a la màxima diferència de deu punts, 33-43 a un minut del descans al que s’arriba amb un marcador de 36-43.

La segona meitat s’inicia malament pel Manresa i en el minut 25 perd per setze punts, 42-58. Els murcians mantenen la seva avantatge al voltant dels seus punts i s’arriba al final del tercer quart amb un 56-66. El Baxi Manresa fa un pas endavant en els darrers deu minuts i comença a retallar la diferència, i a sis minuts del final es situa a només cinc punts (69-74). El Manresa entra totalment en el partit i es situa a només un punt 81-82 a tres minuts del final, i empata (90-90) a 42 segons del final. l’UCAM Múrcia anota dos tirs lliures, i després d’un temps mort el Manresa ataca amb només 17 segons. La pilota arriba a Magarity que anota un espectacular triple a dos segons del final i la victòria és pels manresans.