ACB

Triomf a dos segons del final

Bàsquet. El Baxi Manresa remunta contra l’UCAM Múrcia un partit que perdia de setze punts en l’inici de la segona meitat. Magarity anota el triple definitiu

MANRESA 93 MÚRCIA 92

BAXI MANRESA:Toolson (22), Magaruty (8), Sakho (6), Vaulet (11) i Pérez (4) –cinc inicial–; Jou, Mitrovic (20), Dulkys (9), Kravish (7), Cvetkovic (6) i Vidal. 18 de 38 de 2 punts. 9 de 26 triples (3 Toolson i Dulkys, 2 Magarity i 1 vaulet). 30 de 35 tirs lliures. 41 rebots (7 Vaulet i Sakho). 23 assistències (16 Pérez). 113 valoració (23 Mitrovic).UCAM MÚRCIA:Townes (5), Eddie (14), Rojas (3), Booker (13) i Tumba (2) –cinc inicial–; Luz (4), Radoncic (8), Lacomte (10), Cate (27), Durán, Hunt (6) i Sakota. 25 de 48 de 2 punts. 8 de 25 triples (3 Eddie, 1 Townes, Rojas, Booker, Luz i Lacomte). 18 de 24 tirs lliures. 39 rebots (9 Cate). 13 assistències (3 Booker i Eddie). 89 valoració (38 Cate).PARCIALS:17-17, 19-26 (36-43), 20-23 (56-66) 37-26 (93-92).

El Baxi Manresa va remuntar en un darrer quart espectacular i va guanyar l’UCAM Múrcia a dos segons del final amb un triple de Magarity (93-92). Els del Bages van arribar a tenir setze punts de desavantatge (42-58) en el minut 25, però sempre van creure en les seves possibilitats i a poc a poc es van anar apropant al rival. Toolson i Mitrovic van brillar en atac, amb 22 i 20 punts respectivament. Els manresans van trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i van sumar la tercera victòria de la lliga.

El Manresa va fer un bon inici de partit (5-0) i va aconseguir el màxim avantatge de la primera meitat i del partit en el minut 4, amb un 11-5, 6 punts de marge. El Múrcia es va situar per davant en el resultat per primera vegada en el minut 7 (13-15), després d’un parcial de 0-7. Al final del primer període es va arribar amb un empat a 17 punts. En el segon quart, el conjunt murcià va començar a agafar avantatge, 21-29 en el minut 14, i va arribar a la màxima diferència de la primera meitat a un minut del descans amb el 33-43, deu punts. Al descans es va arribar amb un 36-43.

L’inici de la segona meitat no va ser bona per al Manresa i en el minut 25 perdia per 16 punts, 42-58. Els murcians van saber mantenir l’avantatge al voltant dels seus punts i es va arribar al final del tercer quart amb un 56-66.

Retalla punt a punt

El Baxi Manresa va fer un pas endavant els darrers deu minuts i va començar a retallar la diferència. A sis minuts del final es va situar a només cinc punts (69-74). Els locals, animats pel seu públic van entrar totalment en el partit, es van situar a només un punt (81-82) a falta de tres minuts i van empatar (90-90) a 42 segons del final. L’UCAM Múrcia va anotar dos tirs lliures i, després d’un temps mort, el Manresa va atacar amb només 17 segons. La pilota va arribar a Magarity, que va anotar un espectacular triple a dos segons del final. Els múcians van fer un darrer atac però el seu millor home, Cate, no va poder anotar.