Eurolliga

Èric Surís

Entrenador de l’Spar Citylift

“Havíem d’anar al xoc i ho hem entès”

L’entrenador de l’Spar Citylift, Èric Surís, va admetre que l’única opció que tenia l’equip per aixecar el partit en la segona part era respondre a l’exigència física del rival. “És l’equip més físic de l’Eurolliga i el missatge que he volgut transmetre en el vestidor és que aquest partit no el guanyaríem jugant bonic sinó anant al xoc, com elles.” L’entrenador va justificar el mal primer quart de l’equip, no només per la sortida en tromba de les franceses, sinó per un encert “extraordinari”. “En el segon ja hem aturat la sagnia però en el tercer és quan hem començat a guanyar el partit des de la defensa i també per la fe que hem tingut en les nostres possibilitats i pel suport de Fontajau, que mai falla en aquestes ocasions.”

L’entrenador també va valorar el partit de Sonya Vasic en el seu debut amb l’equip. “Ella se sent bé, no té dolor al genoll i ja havíem parlat que podria jugar cap a vint minuts. A més li cal ritme i l’única manera d’agafar-lo és jugant partits, tot i que el d’avui, ho sabíem, era duríssim. No ha tingut encert però és lògic”.

Surís també va mostrar-se contrariat per l’actuació arbitral: “Costa d’entendre i van contra l’espectacle perquè amb aquest criteri cada vegada veurem menys punts a l’Eurolliga.”

ELS VESTIDORS

La clau per remuntar ha estat la defensa, avui no era un partit per fer-ho bonic sinó per anar al xoc, com fan elles sense manies
Vasic no té dolor i se sent bé, però està en pretemporada i li cal tenir ritme de partits
Èric Surís
ENTRENAdor de l’SPAR CITYLIFT
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)