ACB

El Baxi Manresa assalta l’Olímpic a la pròrroga (104-106)

ACB. Els manresans remunten un 102-95 i Prepelic ha fallat el triple a l’últim segon

El Baxi Manresa ha donat la sorpresa al Palau Olímpic i ha guanyat a la pròrroga (104-106). Els manresans podrien sortir de la zona de descens i aconsegueixen un triomf que els hi dona confiança.

El matx ha estat espectacular amb molta igualtat des del 0-7 inicial del Manresa. El Joventut ha tornat dins el matx i ha arribat agafar 11 punts de diferència amb un joc col·lectiu molt bo i amb confiança. Al descans 48-37.

Al segon temps ha tornat la igualtat amb un Ryan Toolson espectacular fent el seu sostre de punts (30 punts) i liderant els manresans. Una cistella de Kravish en l’últim segon ha portat el matx a la pròrroga. En el temps extra semblava que el Joventut tenia el partit guanyat quan tres tirs lliures de Prepelic han situat el 102-95 a 2:03 pel final. Però la fe manresana i les males decisions de la Penya han fet que Kravish anotès un altre cop en l’últim segon i en el darrer tir Prepelic ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)