ACB

Toolson fa el seu superegal de Reis

Bàsquet. ACB. Un error inexplicable en defensa del València deixa sol l’aler, que no perdona en l’últim segon

Manresa respira. Després de dues victòries de prestigi en l’últim segon a Badalona i, ahir, contra un València d’Eurolliga. Pedro Martínez està donant arguments per creure en la permanència i Ryan Toolson s’ha convertit en el magque li fa falta al Baxi Manresa per fer realitat el somni. El Nou Congost va convertir-se en una orgia col·lectiva desfermada per una cistella agònica de Toolson en el darrer segon, amb empat a 76 al marcador. Inexplicablement, la defensa valenciana va fer un error gegant deixant sol el d’Arizona. Dubljevic es va despistar i Labeyire, també i Toolson va llançar sol quan, a tres segons per al final, Dani Pérez va treure de banda. Va ser el premi a un partit dominat amb autoritat pels manresans.

La sortida dels manresans va ser espectacular. Aprofitant la doble jornada del València en l’Eurolliga, els del Baxi Manresa van sortir amb un nivell físic altíssim i va sorprendre el rival amb Toolson i Magarity dominant en atac (7) i Dani Pérez repartint joc amb sis assistències en el primer quart. La renda es va disparar fins als 18 punts (34-16), havent anotat 31 punts en el primer període. Després del descans, el València va aconseguir retallar (44-34) i, en el segon temps, els de Jaume Ponsarnau van ser capaços d’empatar a 74, a 39 segons del final. Dues cistells de Dulkys –a qui ahir li van anunciar que continuarà fins a final de curs– i Abalde van portar el matx a l’última acció. I la màgia de Toolson i del Congost va fer la resta.

LES DADES

5
jugadors
amb 10 punts o més anotats amb Magartiy com a millor anotador (16)
11
assistències
de Dani Pérez, que en porta una mitjana de 6,6 aquest curs

ELS VESTIDORS

Resum del partit? Ryan, Ryan. No estava preparada aquesta jugada i que llancés aquest tir...
Pedro Martínez
No puc entendre com, en el darrer tir, el València m’ha deixat sol en el llançament
Ryan Toolson
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)