ACB

Toolson i Pedro, dos reis mags

ACB. El Baxi remunta 11 punts en els últims sis minuts i allarga la ratxa

El Baxi Manresa continua fent les delícies inesperades totalment fa només cinc partits quan era cuer. L’explosió de Toolson, ahir 30 punts, i el saber fer de Pedro Martínez han fet que un equip limitat de talent respecte d’altres plantilles hagi agafat tanta confiança que sumi per victòries tots els finals ajustats. Ho va fer a Badalona guanyant en l’últim segon; contra el València, també en l’últim instant, i ahir va ser capaç de remuntar 11 punts de desavantatge (73-62) en els últims sis minuts per acabar enfonsant la resistència del Betis. Un triomf amb un valor incalculable perquè és un rival directíssim en la lluita per la permanència i té un valor triple: per la victòria, per ser contra un rival directe i per donar una injecció de confiança.

El matx va ser complicat perquè des del salt inicial els andalusos van dominar el Manresa amb Slaughter anotant, Oliver dirigint i Niang fent mal a la pintura. Però abans del descans el Baxi Manresa va demostrar que estava molt viu (42-41). En el tercer quart semblava que el Betis feia l’estirada definitiva però de nou els manresans van mostrar un caràcter ambiciós i de mica en mica van anar remuntant fins a posar-se al davant. Amb 88-89 Slaughter va errar el tir.

LA XIFRA

70/70
tirs lliures
suma Toolson igualant Nacho Ordín. El podria superar en el pròxim partit.

Ferrari no tornarà fins al març

El tècnic, Pedro Martínez, va explicar ahir en roda de premsa que el base Ferrari, que es va lesionar fa més d’un mes, estarà encara de baixa molt temps. De fet el tècnic va demanar que Cvetkovic allargui el seu contracte fins a final del curs perquè Ferrari, segons Pedro, no tornarà com a mínim fins al març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)