ACB

El Baxi Manresa perd Dani Pérez per quatre setmanes

Bàsquet.

El base del Baxi Manresa Dani Pérez estarà un mes de baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que es va fer en l’últim partit de la lliga Endesa davant el Coosur Reial Betis. Amb la baixa de Dani Pérez, el conjunt català es queda sense els seus dos bases de principi de temporada, ja que Frankie Ferrari encara en té, com a mínim, per dos mesos després de trencar-se el cinquè metatarsià de l’esquerra.

El tècnic del Baxi Manresa, Pedro Martínez, afrontarà l’arrencada de el curs únicament amb un base pur a la seva disposició: Aleksandar Cvetkovic. El serbi va arribar fa just un mes, amb un contracte temporal per a cobrir la baixa de Ferrari. Dani Pérez ha estat un dels artífexs del gran mes de desembre que ha viscut el Manresa. El conjunt català, que viu una temporada maleïda pel que fa a les lesions, encadena tres victòries consecutives entre lliga Endesa i la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)