ACB

La Penya, sense opcions de copa a València (100-70)

ACB. El triomf del Bilbao a la pista del Barça obligava a guanyar a la Fonteta de 22 punts

La Penya no jugarà la copa després de perdre a València (100-70) en la derrota més gran del curs. La victòria del Bilbao a la pista del Barça obligava als de Carles Duran a guanyar de 22 punts però ni tan sols ha tingut opció.

El Joventut ha topat d’entrada amb l’exPenya Abalde que amb set punts ha liderat els seus que han agafat els primers avantatges. Els de Carles Duran no trobaven referent i, per sorpresa, ha estat Kanter (9 punts) qui ha aguantat els verd-i-negres. Abans del descans però la manca d’intensitat defensiva ha permès que el València agafès el màxim avantatge del matx (48-37).

L’inici del segon quart ha estat determinant per la sort del matx perquè la Penya ha estat desbordada per tots costats i el València ha trencat el partit a tres minuts pel final (67-45). Al darrer quart ha estat un suplici i el Joventut ha arribat a perdre de 33 punts (100-67).