Eurolliga

La no dependència de Mirotic és la clau

Eurolliga. El Barça es converteix en un equip amb majúscules i temible quan a l’estrella montenegrina se li sumen altres peces determinants

La versió que es va veure dijous a la pista del Fenerbahçe del Barça és el camí que necessita l’equip per poder aspirar a títols. Tot i que Mirotic va estar en els seus números habituals (12 punts i 11 rebots) sense fer un partit tan vistós ni en joc ni en números com altres cops, la realitat és que el fet diferencial el van posar altres actors principals, com van ser Víctor Claver, Brandon Davies i Malcom Delaney. Amb Kalinic sobre Mirotic ofegant-lo en atac van ser altres jugadors blaugrana els que van fer un pas endavant. Claver està demostrant que és una peça fonamental per a l’esquema de joc del Barça i, tot i que té detractors, el que és inqüestionable és que el nivell físic i d’energia que aporta al darrere és impecable. Si se li suma que, a més, anota punts, com va fer a Istanbul establint el seu rècord del curs a l’ACB i a Europa, llavors marca diferències. També ho va fer, i ja ho ha fet en altres partits, Delaney assumint el seu lideratge i el fet de saber que és l’únic base pur que hi ha a l’equip. Té carta blanca i el seu estil de joc el fa, segurament, un dels jugadors més imprevisibles. I finalment un jugador que fa temps que s’esperava i que havia baixat les seves prestacions, Brandon Davies. El nord-americà havia demostrat de totes totes la seva qualitat per poder anotar punts, com ja havia fet a Kaunas amb el Zalgiris, i l’únic que necessita és adaptar el seu estil de joc al rol amb menys protagonisme que té al Barça respecte a quan era a Lituània. Una altra peça clau és Hanga per la seva polivalència sempre al servei de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)