Més bàsquet

El Cadí es fa fort contra el Landes (64-50) a l’Eurocopa

Bàsquet.

El Cadí la Seu ha superat el Landes en el partit d’anada de la segona eliminatòria de l’Eurocopa i haurà de defensar 14 punts en la tornada, que es jugarà dimecres a la pista de l’equip francès. L’equip de Bernat Canut, que en la fase de grups havia cedit dues vegades contra el mateix rival, venia amb la lliçó apresa i ha fet un dels seus millors partits de la temporada. De fet, podria haver assolit una diferència molt més àmplia ja que en el segon quart ha arribat a guanyar de 19 punts (38-19) i en l’últim de 17 (61-44).

La direcció de Laura Peña (9 punts i 5 assistències) ha estat decisiva en un partit en què totes les jugadores han col·laborat en atac. Moore li ha tocat ballar amb la més lletja. la pivot Aby Gaye, que tot i l’esforç de les jugadores locals ha mantingut el seu equip viu en l’eliminatòria (15 punts i 6 rebots). Etxarri ha fallat en l’últim segon una cistella que semblava cantada per ampliar la diferència. En la fase de grups el Cadí va perdre 65-60 a lo Mont de Marçan i a casa també va caure (57-70), fet que indica la dificultat que suposarà defensar la diferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)