FEB

Un tercer quart sense esma sentencia el Cadí (67-74)

Bàsquet. Lliga femenina.

El Cadí ha caigut derrotat a la Seu contra el Gernika (67-74), el tercer classificat, que s’ha imposat gràcies a un tercer quart espectacular en el qual ha passat per sobre de les alt-urgellenques. El Cadí ha compensat com ha pogut la superioritat interior de l’equip basc en la primera meitat (29-35), tot i el 14/26 de 2 visitant i la diferència en rebot (12 a 18) i la capacitat anotadora de Dietrick i Milic (23 punts entre tots dues). Però en la sortida del tercer quart el Gernika ha estat una piconadora i, a més, les seves alternatives defensives han fet anar de corcoll el Cadí. Bernat Canut ho ha vist de seguida (temps mort amb 29-40) però no hi ha hagut res a fer i el quart s’ha tancat amb 21 punts de desavantatge (37-58). L’últim període no ha permès opcions reals de lluitar pel triomf però l’equip català ha ofert una imatge més competitiva (parcial de 17-5 i 59-67 a 2:20 del final) i li ha fet entrar la por al Gernika (67-70 a 18 segons del final), amb Nogic liderant. Les màximes anotadores han estat justament Nogic (15) i per les visitants Milic s’ha enfilat a 21 (i 10 rebots).