FEB

Tercera derrota seguida a la lliga per a l’Spar Citylift (59-68)

Bàsquet. L’Uni ja ha perdut els mateixos partits que el curs passat a la lliga (quatre)

L’Spar Citylift ha enllaçat la quarta derrota a la lliga, la tercera seguida a la competició estatal, a Palau contra l’Araski i veu com l’Avenida, si no perd demà a valència, queda a dos triomfs i, per tant, acabar primer ja no depèn del conjunt gironí, que ja ha igualat les derrotes del curs passat a la lliga i supera les de l’anterior (3).

Les basques, molt inspirades en el triple (10/22) s’han posat per davant amb un 0-15 al tercer quart que els ha donat una màxima d’onze punts i han sabut administrar el marge al darrer quart, amb el desencert i el cansament gironí com a un dels arguments.

Palau a Palau

Si dijous Laia va marcar el to defensiu de l’equip amb dues recuperacions en les dues primeres defenses, avui la base l’ha clavat de tres quan només havien passat 19 segons i ha fet el 5-2 abans que Mendy signés el bon inici de contraatac, amb Bishop a l’equip titular i Vasic malalta a la banqueta.

Carrera, MVP de la lliga femenina 2 el curs passat, que juga cedida pel València, ha fet el s4 primers punts d’Araski, que ha trobat la via de fora amb cinc triples seguits per capgirar el marcador: 12-21 Izaskun. Les pèrdues (4 al primer quart) eren una llosa i Coulibaly feia la segona a 25 segons per acabar, abans que Xargay de tres ajustés el resultat al final del primer quart (17-23 i 15-31 en valoració) i Mendy començat el segon (19-23 ) ja amb Vasic a la pista.

La primera onada

Asurmendi a tall i Carrera de nou en u per u (21-29) han estirat l’Araski, que després de temps mort (6:17 pel descans) i amb zona local 2-3 quan Palau i Elonu rellevaben Vasic i Araújo ha reprès la via del triple (23-32 Barbee). Xargay, després d’error i ofensiu de Mendy ha fet el seu cinquè punt seguit, amb triple (26-32) i Bishop en transició animava Palau (28-32). Xargay, de nou de tres i en transició situava el 31-32 a tres minuts pel descans i, entre la gironina i Palau feien esclatar el pavelló en accions d’esforç i lluita per la pilota. Elonu ha empatat de tir lliure (1/2) i, amb Araski noquejat, Xargay ha fet el 34-32 d’ofensiu a l’acció fallada per Mendy per falta claríssima de la 10 de l’Uni sobre la francesa, que marxava al temps mort sense poder-se aguantar el riure. 1:40 i la primera onada al Sacosta.

Elonu, en u contra u, ha fet el 36-32 amb què s’ha arribat al descans, amb 40-33 en valoració i, al tercer quart, ha reprès el compte, com Carrera 38-32. Quevedo, de tres ajustava més el marcador (38-37), però les protestes de Surís sí serveixen a la FEB i els àrbitres han rectificat per la confusió amb la doble línia (38-36).

Vergonya

Carrera no ha tingut cap problema en celebrar un triple frontal, a tauler, com si fos Larry Bird ensenyant el canell (40-41). Ni Sandra Sánchez en assenyalar falta en atac a Coulibaly (tercera). Enmig de l’eufòria visitant (Asurmendi 40-43 amb addicional), Èric Surís ha demanat temps mort a 5:41 perquè només Elonu veia cistella (40-36) i l’exbase d’Avenida situava la diferència per sobre les dues possessions (40-44). Elonu ha fet la quarta i Asurmendi després de recuperació a signat el 0-10 de parcial (40-46). Carrrea, sobre Bishop a cistella passada feia més gran l’escletxa, gegant amb triple de Barbee al lateral 40-51 que ha situat la màxima d’11 i que ha pogut respondre Xargay (43-51), substituïda per Vasic a 3:04. La sèrbia d’ofensiu al triple fallat per Bishop escurçava distàncies (45-51).

El segon triple de Palau (48-53) castigava la defensa en zona verda, però els àrbitres hi insistien i van den Adel tallava la reacció amb dos més un 48-56 i Asurmendi passat el mig camp tancava el tercer quart també a tauler (48-59).

Lectures

Bishop de sota assistida per Vasic (50-59) castigava de nou la zona visitant, sense Seda lesionada al turmell a la primera meitat. L’australiana ha fet el 52-59 a servei de fons de Xargay. Vasic de tres a 4:59 ha fet el seu primer triple però després de temps mort Asurmendi ha llegit la defensa de canvis local (55-61) i, l’enèsima pèrdua, permetia Barbee fer sola al contraatac el 56-63 a 2:54.

La quarta de Carrera a 2:36 permetia Bishop –Coulibaly ha jugat deu minuts i Andusic menys de quatre– retallar distàncies 58-63, però Barbee de tres vessava un gerro d’aiga freda a Palau (58-66) amb el seu sisè triple a menys de dos minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)