Eurolliga

“La situació és complicada”

Bàsquet. L’Uni Girona estima entre dos-cents i tres-cents mil euros el cost de reposició dels elements damnificats com a conseqüència del temporal de la setmana passada

“Segur que trobarem una solució. No sabem quina, però la trobarem” és la conclusió amb què Cesc Riera, director financer de l’Uni Girona, ha tancat els quaranta minuts amb què el club ha volgut explicar la situació que passa l’entitat, després del temporal.

L’Uni, instal·lat de manera provisional a les instal·lacions d’Infoself –un dels patrocinadors del club– des de divendres, ha fet una roda de premsa per exposar la situació actual i estimar, en una forquilla de dos-cents a tres-cents mil euros, el cost per reposar els danys provocats. El club també ha volgut tenir un record per a la resta d’entitats afectades pel temporal.

“Estem espantats” ha dit Riera, que ha recordat que des que va començar a entrar aigua a Fontajau fins que va començar el partit d’Eurolliga, a Palau-sacosta, van passar tot just quatre hores. “Fem números, com sempre amb responsabilitat per fer viable el club i ens hem de replantejar el pressupost d’aquesta temporada i la següent” ha reconegut el directiu financer. “La situació és complicada” ha sintetitzat.

Remuntada

“Més enllà dels bens material, des de l’estructura de l’Uni Girona fem un esforç per posar-nos al dia. Però sabem que aquest partit el comencem perdent 40-0” ha dit el director general, Xavi Fernández, que ha defugit crear una situació d’alarmisme però sí ha volgut posar de manifest les dificultats dels propers mesos. Fernández també s’ha volgut solidaritzar amb altres entitats i empreses afectades –ha posat l’exemple de la unitat mòbil de Televisió de Girona o els leds digitals– i agrair el suport rebut com el de l’empresa Infoself.

“Tenir dificultats no vol dir rendir-se. Però som conscients que el temporal ens ha deixat tocats i que més enllà de les pèrdues afecta el futur del club” ha manifestat, abans de recordar que la situació no ajuda tampoc a l’Spar Citylift, afectat també a nivell anímic i que no passa pel seu millor moment esportiu –duu cinc derrotes en set partits aquest gener.

“No volem excuses, ho tirarem endavant cadascú des de la seva parcel·la i no deixarem de fer el que hem fet des de l’inici del club”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)