ACB

La Penya és escombrada a Bursa (91-76)

Eurocopa . Prepelic ha anotat el seu únic bàsquet al minut 39 i ha acabat amb -2 de valoració

El Joventut no ha estat a l’alçada de les circumstàncies i ha caigut a la pista del Tofas complicant-se el seu camí cap als quarts de final (91-76). Ara la Penya li queda anar a Andorra el dimarts vinent i acabarà rebent l’Unicaja el 4 de març a Badalona en el què pot ser una final pels dos equips. La diferència de punts però és un problema pensant en possibles dobles i triples empats.

El matx ha començat amb un Tofas llançat (14-8) amb una Penya desdibuixada. Ha hagut d’entrar Dimitrijevic, baixa els dos últims partits per un virus, per canviar la cara al matx. El macedoni ha fet una exhibició (7 punts i 4 assistències) i amb dos triples de Buford ha reduït la diferència (20-18). Però allà ha començat el joc dels despropòsits dels verd-i-negres que han començat a perdre pilotes, a encaixar punts i a fallar en atac. Això s’ha traduït amb un parcial de 20-4 (40-22) amb tècnica inclosa a Carles Duran per protestar una acció il·legal el Tofas. Prepelic amb 0 punts i -6 de valoració ha estat desconegut. Brown, que no havia jugat el partit d’anada, ha arribat amb 18 de valoració al descans mentre tota la Penya junta ha valorat 15. Al descans tot complicat (46-28). Al segon temps la Penya ha estat la viva imatge de voler i no poder perquè mai la diferència ha baixat dels 14 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)