FEB

L’ajuntament lloga un parquet a la Generalitat per instal·lar-lo a Fontajau

Bàsquet.

L’ajuntament de Girona instal·larà un nou parquet al pavelló de Fontajau que ha llogat a la Generalitat i que procedeix del Palau d’Esports de Catalunya de Tarragona, inaugurat el 2018 per albergar els Jocs Mediterranis. El primer repte, si es compleixen els terminis, és que estigui enllestit per ser la seu el 16 de febrer del partit que ha de jugar l’Spar Citylift Girona a casa contra el Perfumerías Avenida de la lliga femenina que enfronta als dos grans aspirants al títol. El temporal va malmetre el pavelló de Fontajau i des de llavors tant l’Uni com el Bàsquet Girona –LEB Plata– han jugat al pavelló de Palau. El dia 15, el Bàsquet Girona rebrà l’Albacete, un altre partit que també es podria jugar a Fontajau.

Es va contemplar també la possibilitat de traslladar el parquet del Palau Sant Jordi de Barcelona, però la superfície era massa gran no s’adeia a les característiques de Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)