ACB

El Madrid recupera el tron a la copa (68-95)

Copa. Els blancs han dominat des del salt inicial trencat el partit ja al primer temps (14-35)

El Madrid ha tornat a guanyar la copa després de tres temporades i ho ha fet amb superioritat des del salt inicial contra l’Unicaja (68-95). L’MVP de la copa ha estat l’argentí Facu Campazzo (13 punts, 13 assistències i 29 de valoració).

El matx només ha tingut el color blanc del Madrid que ha començat molt encertat amb intensitat defensiva i amb Campazzo dirigint a la perfecció al seu equip. L’Unicaja tenia dificultats no només per anotar sinó per trobar tirs lliurats. La renda ha anat creixent i un triple de Thompkins ha situat la màxima del matx (14-359. Els malaguenys han reaccionat de la mà de Brizuela que ha anotat 12 punts seguits (26-35). Però dos triples abans del descans han tornat a situar una còmoda renda pels blancs (28-43).

Al segon temps ha continuat l’espectacle del Madrid però sobretot el xou de Carroll. El nord-americà ha anotat una sèrie de tres tirsseguits per enfilar-se fins els 20 punts i ha trencat definitivament el partit (42-68). Fins al final ja no hi ha hagut història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)