NBA

Wood (Pistons), tercer en l’NBA

Christian Wood (Long Beach, Califòrnia, 1995) és el tercer jugador de l’NBA que ha donat positiu per coronavirus. L’aler pivot dels Pistons (2,04 m) havia jugat recentment contra els Utah Jazz de Rudy Gobert, el primer infectat per la Covid-19.

Wood va jugar dissabte de la setmana passada contra l’equip del pivot francès, i va anotar 30 punts en el triomf per 111-105 de l’equip d’Arizona. Els dos infectats van tenir 63 duels en aquell partit i, quan quedaven 5:51 per acabar, es van enfrontar en una picabaralla en què l’escorta dels Pistons, Bruce Brown, també va intervenir.

Gobert és el primer positiu per coronavirus de l’NBA i, dimecres abans del partit que havia de jugar a Oklahoma contra els Thunder, es va suspendre la competició per un mínim de 30 dies.

Donovan Mitchell, també dels Jazz, és el segon cas confirmat. A més de la franquícia de Wood, els Pistons, els Cleveland Cavaliers i els Boston Celtics, que també van jugar contra els Jazz els darrers dies abans de la suspensió, tenien previst confinar-se aquest cap de setmana. Els Raptors, l’últim equip que va jugar contra els Jazz i en què hi ha Marc Gasol, dilluns a Salt Lake City, van fer les proves a tot l’equip dimecres i totes van sortir negatives menys una, que està pendent de ser revisada en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)