ACB

Ante Tomic assegura que la plantilla del Barça accepta l’ERTO

Bàsquet. El capità blaugrana ho va explicar des del seu compte de Twitter, per apagar l’incendi que s’hi havia propagat divendres

Ante Tomic va tancar la polèmica sobre l’ERTO a la plantilla del Barça de bàsquet. Ho va fer des del seu compte a Twitter, des d’on s’havia anat fent grossa com si d’una bola de neu es tractés, divendres amb els missatges d’Àlex Abrines, Pau Ribas i Nikola Mirotic –va desmentir que hagués canviat d’opinió i digués que estava d’acord amb l’ERTO quan inicialment havia dit que no com assenyalava Mundo Deportivo.

“Aquesta difícil situació amb el coronavirus ens fa ser part d’un equip molt més gran que el Barça i per a algú que té la sort de guanyar tants diners no és heroic renunciar a una part, en comparació amb el que estan passant persones que guanyen menys”, va dir el capità, que explicava com ell i Pierre Oriola es van reunir amb la junta per acordar la rebaixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)