NBA

L’NBA, en ‘standby’ fins al maig

Bàsquet. El comissionat, Adam Silver, diu que aquest mes és impossible saber què pot passar amb la lliga, ajornada al març amb 259 partits pendents i que pot perdre 800 milions de dòlars

El comissionat de l’NBA, Adam Silver, no té prevista cap decisió sobre quan es reprendrà la temporada 2019/20; com a mínim, fins l’1 de maig. L’argument és que la pandèmia del coronavirus fa gairebé impossible projectar què pot passar en un futur immediat. El màxim executiu ho va explicar al Twitter de l’NBA, en el marc de la campanya #NBATogether.

“Hem d’acceptar que, almenys durant l’abril, no estarem en condicions de prendre decisions”, assegura Silver, prudent: “I no crec que necessàriament l’1 de maig hi estiguem”, hi afegeix.

El positiu de Rudy Gobert, dels Jazz, va precipitar la suspensió de l’NBA –la primera lliga professionals dels EUA que es va aturar– el 12 de març. La fase regular s’hauria d’acabar la setmana que ve, el 15 d’abril, i els play-off, arrencar al cap de tres dies. Quan es va deixar de jugar, quedaven 259 partits. En cas que es tornés a reprendre el curs, Silver diu que no s’ha decidit si s’aniria directament a les eliminatòries, ni en quin format serien. S’estima que, en el cas que no es pogués acabar el curs, les pèrdues s’acostarien als 800 milions de dòlars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)